ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΔΕΥ-ΠΑΡ : 9.00 - 14.00

+30. 210.425.1959

Αλλαγές – Επιστροφές

ΑΛΛΑΓΕΣ

Αλλαγές γίνονται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε τo δέμα σας. Η αλλαγή πραγματοποιείται με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Στην περίπτωση που χρειαστεί να γίνει αλλαγή, η πρώτη επιστροφή και η αποστολή του νέου προιόντος σε εσάς είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αν χρειαστεί να γίνουν και άλλες αλλαγές, τότε η χρέωση των μεταφορικών είναι 2.5€ για την επιστροφή και άλλα 2,5€ για την νέα αποστολή.

Κάθε επιστροφή γίνεται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας ACS.

Εάν πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών είναι με δική σας ευθύνη και χρέωση.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode). Για λόγους υγιεινής, δε γίνονται αλλαγές σε εσώρουχα, μαγιό και αξεσουάρ.

Για τη διαδικασία αλλαγής θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2104251959 ή με email στο info@loco.com.gr.

Δε γίνονται αλλαγές με τη διαδικασία “χέρι- χέρι ” για λόγους ασφαλείας, καθώς είναι απαραίτητος ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων.

Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ Χρημάτων

Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 14 ημερών, Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode). Επίσης θα πρέπει να περιλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς.Παρέχουμε δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή σε παραγγελίες 49ε και άνω. Σε περίπτωση που η παραγγελία είναι κάτω των 49ε και ζητηθεί επιστροφή χρημάτων από τον πελάτη θα του πιστωθουν τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία του προϊόντος μόνο.

Σε κάθε άλλη περίπτωση γίνεται αλλαγή με άλλο προϊόν ή νούμερο.

Η διεύθυνση του LOCO είναι :

LOCO – Μακρής Τιμόθεος

Π. Τσαλδάρη 16,

Νίκαια 184 50

+30.210.425.1959

TOP

ΚΑΛΑΘΙ 0